fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Facebook și Instagram nu funcționează. Au existat raportări de întreruperi pentru WhatsApp

Citește Și

- Reclamă -

Facebook şi Instagram nu funcţionează pentru sute de mii de utilizatori, potrivit site-ului de urmărire a întreruperilor Downdetector.com.

Au existat peste 300.000 de raportări de întreruperi pentru Facebook, în timp ce pentru Instagram au existat peste 20.000 de raportări, potrivit site-ului, care urmăreşte întreruperile prin colaţionarea din mai multe surse, inclusiv de la utilizatori.

- Reclamă -

Meta nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters.

Întreruperile au început în jurul orei 17:00, ora României.

„Suntem conştienţi că oamenii au probleme în accesarea serviciilor noastre. Lucrăm la acest lucru acum”, a declarat purtătorul de cuvânt al Meta, Andy Stone, într-o postare pe reţeaua X.

- Reclamă -

Şi interfaţa de programare a aplicaţiei pentru WhatsApp Business se confruntă, de asemenea, cu probleme. Au existat aproximativ 200 de raportări de întreruperi pentru WhatsApp pe Downdetector, care urmăreşte întreruperile prin colectarea rapoartelor de stare din mai multe surse, inclusiv de la utilizatori.

Întreruperea serviciilor Meta a fost printre cele mai importante subiecte trending pe X, fostul Twitter, mai mulţi utilizatori spunând că au fost deconectaţi brusc de la platformele sociale deţinute de Meta, potrivit news.ro

Sursa FOTO: Pixabay

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut