fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

VIDEO – Petrolul cere sprijin de la Primărie. Clubul riscă să nu obțină licența din cauza datoriilor

Citește Și

- Reclamă -

Aflat într-o situație financiară disperată, Petrolul Ploiești cere sprijinul autorităților locale. Clubul riscă să nu obțină licența dacă nu achită până la finalul lunii datorii de circa 460.000 de euro, potrivit conducerii. Primarul Andrei Volosevici a promis soluții, atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Membrii conducerii, în frunte cu președintele Claudiu Tudor, însoțiți de mai mulți membri ai galeriei, au participat, marți, la o ședință cu factorii de decizie din Primăria Ploiești și cu mai mulți consilieri locali.

- Reclamă -

Claudiu Tudor a spus că situația este disperată și că gruparea trebuie să achite până la finalul acestei luni datoriile care se înregistrau la 31 decembrie, cifrate la aproape 460.000 de euro, altfel riscând să nu obțină licența pentru participarea în viitorul sezon. El a insistat că Petrolul reprezintă mai mult decât un club, fiind un fenomen social și un brand al întregului județ, și a dat exemplul unor localități care susțin financiar echipele de fotbal, precum Galați, Iași, Cluj-Napoca sau Buzău.

Andrei Volosevici anunță un proiect pentru sprijinirea echipei Petrolul

Primarul Andrei Volosevici a promis, în timpul unei întruniri desfășurate marți, că va discuta cu reprezentanții mediului de afaceri pentru atragerea de sponsorizări și că va propune un proiect pentru o colaborare pe termen lung. El a punctat, totuși, că nu vor putea fi acoperite datoriile din bani publici, insistând că soluția pe termen scurt va veni prin sponsorizări din partea mediului de afaceri.

- Reclamă -

La rândul său, viceprimarul Daniel Nicodim a propus crearea unui grup de lucru, cu reprezentanți ai clubului, ai galeriei și ai grupurilor politice din Consiliul Local, sprijinit de Direcția Juridică din Primăria Ploiești, pentru a găsi soluții aplicate.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut