Femeia care a agresat un jandarm în centrul orașului Mizil a leșinat în timp ce oamenii legii o imobilizau, apoi a încercat să fugă din ambulanța sosită pentru ca salvatorii să-i acorde îngrijiri medicale.

Vezi aici imagini video cu femeia în timp ce îl îmbrâncește, scuipă și lovește cu piciorul pe jandarm.

Întregul film al incidentului a fost făcut public de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova:

“În data de 17.08.2020, în jurul orelor 18.30, patrula mixtă de siguranță publică aflată în serviciu pe raza orașului Mizil, în timp ce desfășura activități în contextul COVID-19, a legitimat o femeie care ieșise din incinta unui magazin, fără a purta mască de protecție.
În timpul discuțiilor, femeia, încurajată de faptul că în zonă și-a făcut apariția concubinul acesteia, l-a lovit cu palma peste față pe subofițerul jandarm. În incident a intervenit și concubinul agresoarei, care l-a prins în brațe pe jandarm, pentru a nu putea lua măsurile legale, timp în care agresoarea a continuat să lovească cu pumnul jandarmul, în zona feței.

În sprijinul jandarmului au intervenit doi lucrători de poliție, pentru imobilizarea celor doi agresori. Pe parcursul imobilizării, femeia a leșinat, la fața locului deplasându-se un echipaj SMURD.

Femeia a avut intenția să fugă din autospeciala SMURD, fiind oprită de polițistul care însoțea ambulanța.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției Orașului Mizil, în vederea continuării cercetărilor sub coordonarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil.

Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind plasate sub control judiciar, ancheta fiind în derulare.

Jandarmul a primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi necesară internarea acestuia.”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Prahova.

Femeia este acum cercetată în libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here