Primăria Ploiești a depus solicitare de finațare prin Programul Național de Redresare și Reziliență, pentru trei clădiri, sediul SGU, colegiul Mihai Viteazul și sediul Poliției Locale.

“Solicitările vizează consolidarea următoarelor clădiri: sediul S.C. Servicii de Gospodărire Urbană (S.G.U.) Ploiești S.R.L. – corp C1, Colegiul Național „Mihai Viteazul” – str. Jurnalist Gabi Dobre nr.2 (anexă) și sediul Poliției Locale Ploiești –Corp C2.

Două dintre clădiri, respectiv sediul S.G.U. și sediul Poliției Locale figurează pe lista monumentelor istorice din Prahova. Anexa de la Colegiul Național “Mihai Viteazul” nu figurează pe lista monumentelor istorice, însă clădirea este situată într-o zonă protejată arhitectural din centrul civic al municipiului.

Investițiile au ca scop printre altele reducerea consumului de energie și îmbunătățirea calității mediului, prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Valoarea maximă eligibilă a celor trei proiecte este de 13.133.225,1 lei fără TVA, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 20 de luni de la data semnării contractului de finanțare”, a anunțat Primăria Ploiești.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here