Un român dat în urmărire internațională pentru executarea unei pedepse de 3 ani și 7 luni de închisoare a fost prins în Italia. Potrivit unor surse este vorba despre fiul interlopului Sile Cămătaru, Vasile Daniel Balint.

”La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare.

 

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

 

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

 

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, artă sursa citată.

FOTO ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here