fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Fost prefect, prins a cincea oară conducând fără permis

Citește Și

- Reclamă -

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, a fost prins conducând fără permis pentru a cincea oară, de data aceasta în București. Acesta s-a oprit la Ambasada Rusiei. Riscă un al cincilea dosar penal, însă nu pare să fie deranjat. 

Potrivit psihiatrilor, fostul prefect are discernământ limitat, însă nu poate fi oprit de nicio autoritate până nu face o nenorocire pe șosele. 

Permisul fostului baron de Gorj este suspendat, iar medicii au constatat că nu îndeplinește condițiile necesare pentru a conduce pe drumurile publice. 

- Reclamă -

„Fostul prefect de Gorj a fost fotografiat aici, pe Bulevardul Kiseleff din Capitală. Este surprins cum a coborât de la volanul maşinii personale pe care avea montat un girofar şi a stat de vorbă cu jandarmii de la Ambasada Rusiei”, transmite observatornews.ro. 

După ce imaginile au fost publicate, Dan Ilie Morega a postat pe Facebook că doar ar fi discutat cu jandarmii. O anchetă a fost începută de polițiștii de la Brigada Rutieră. 

„Polițiștii Brigăzii Rutiere s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras.”

- Reclamă -

Fostul parlamentar în vârstă de 78 de ani a fost internat luna trecută la un spital de Psihiatrie, pentru o expertiză. A fost dus acolo după ce a fost prins la volan. „Am acceptat benevol să fac o expertiză medicală. Eu sunt întreg la cap”, a declarat Morega.

Potrivit raportului, Morega a avut discernământ diminuat în momentul în care s-a urcat la volan. Până la o nouă evaluare, fostul prefect nu mai are voie să conducă, fiind considerat un pericol public pe șosele. 

„Vorbim de afectarea a tot ceea ce însemnă funcţie cognitivă, de cunoaşterea realităţii. În momentul în care un om nu cunoaşte realitatea, nu are o imagine de ansamblu şi nu îi funcţionează foarte bine procesele psihice, mai ales cel al gândirii, maşina ar putea să devină o armă pe mâna lor”, transmite Emil Gâtej, expert conducere defensivă.

De ce autoritățile nu îl opresc din a mai conduce, Morega fiind considerat de specialiști un pericol public, rămâne o întrebare. 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut