fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

FOTO – Bilanțul intervențiilor SGU Ploiești, după ninsorile din acest weekend

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Noua conducere a SGU Ploiești a prezentat bilanțul intervențiilor din ultimele zile, după ninsorile căzute în municipiu. Echipajele societății au intervenit în parcurile din municipiu, pentru curățarea aleilor, dar și pentru îndepărtarea a zeci de copaci rupți.

Peste 30 de copaci s-au rupt, sub greutatea zăpezilor, în ultimele două zile în Ploiești, anunță conducerea Servicii de Gospodărire Urbană, într-un bilanț al intervențiilor prezentat luni.

- Reclamă -

„În cursul weekend-ului trecut, SGU Ploiești SRL a intervenit, în regim de urgență, pentru îndepărtarea arborilor doborâți în urma ninsorilor din data de
20 ianuarie a.c. Intervențiile au avut loc ca urmare a identificărilor în teren a arborilor căzuți de către personalul societății, precum și în urma sesizărilor primite de la cetățeni, prin intermediul dispeceratului municipalității”, se arată în comunicatul de luni al SGU Ploiești.

SGU Ploiești are un nou director

„Până în acest moment, echipele societății au degajat arterele de circulație, rutieră și pietonală, din următoarele zone: Aleea Portiței, Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu, str. Anotimpului, str. Arhip Nicolae, Aleea Secelenilor, str. Aleea Codrului, str. Erou Moldoveanu Marian, str. Domnișori, Bariera București,
zona aliniament UPG, str. Democrației, str. Brumărelelor, str. Laurilor, str. Cameliei, aliniament str. Ghe Doja, str. Găgeni, str. Cibinului, str. Rapsodiei, Parc Mihai Viteazul, str. Înfrățirii, str. Mihai Bravu, str. Gheorghe Asachi, str. Horia, str. Eremia Grigorescu, str. Carol Davila, B-dul Republicii, str. Cornățel, Aleea Cătinei. De asemenea, în aceeași perioadă, personalul societății a desfășurat activități de îndepărtare a zăpezii de pe aleile parcurilor și grădinilor publice, precum și din incinta cimitirelor administrate”, mai transmite SGU Ploiești.

„Menționăm faptul că, acțiunile de îndepărtare a materialului lemnos, rezultat din intervențiile care au vizat mai mult de 30 de arbori, continuă și astăzi, în paralel cu activitățile de degajare de vegetație a liniilor electrice de tensiune, din zona străzii Arhimede”, se mai arată în comunicatul societății.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut