Pe DJ 155, drum județean care duce spre comuna Păulești din DN1, s-au format adevărate cratere care pun în pericol șoferii care trec pe acolo. Frecvent au loc accidente în zonă, din cauza faptului că drumul este foarte îngust, iar dacă trec două mașini din sensuri opuse în același timp prin dreptul gropilor, cea care vine dinspre DN1 nu poate decât să intre în groapă sau să iasă din decor.

“Pe DJ 155 în pădurea Păulești sunt două gropi în care îți rupi mașina cu totul… În seara asta mi-am rupt mașina acolo… Bătaie de joc pentru toți cei care trec pe acolo! Sunt foarte multe gropi pe marginea drumului care are o lățime de 5 metri în loc de 7, reprezentând pericol pentru participanții la trafic care pot derapa în pădure. Chiar în această dimineață o mașină a derapat în curbă, după cum se vede în poze”, ne-a scris un cititor zilele trecute, care ne-a trimis mai multe fotografii care pot fi văzute la finalul articolului.

Inclusiv miercuri seară, 28 martie, doi șoferi și-au stricat mașinile după ce au intrat în gropile respective. Unul din șoferi și-a spart un cauciuc de la mașină, iar celălalt și-a strâmbat o jantă.

Poliția Prahova spune că postul de poliție Păulești a sesizat încă de săptămâna trecută administratorul drumului cu privire la pericolul ridicat de accidente în zonă. Administratorul drumului este Consiliul Județean Prahova, iar președintele Bogdan Toader spune că știe problema, dar din cauza faptului că săptămâna trecută a nins nu s-au putut face lucrări, iar săptămâna viitoare gropile respective vor fi plombate.

“Se va reabilita cu siguranță, avem covoarele asfaltice, este inclus și DJ 155. Gropile le remediem, cred eu, cam într-o săptămână, avem mai multe gropi, și pe DJ 102, pe Valea Doftanei cu Șotrile. Din păcate, fiind această vreme, noi ne apucam deja de astfel de remedieri punctuale, dar fiind vremea nefavorabilă, cu ninsoare, cu ploaie, vă dați seama că nu puteam să intervenim. S-a mai amânat, dar știm, sunt foarte multe situații, și la Amaru, spre Adâncata, la Ciorani, sunt la fel, și la Lapoș, dar degeaba le-am repara pe o astfel de vreme pentru că în două săptămâni ar fi la fel. Știm de multe astfel de situații, sunt vreo 23 de locații punctuale unde trebuie să intervenim cu plombe până când finalizăm licitația pentru covoare, care include și drumurile acestea problematice.”, a declarat pentru ziarul Incomod președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Vezi mai jos cum arată DJ 155, drumul care leagă DN 1 de comuna Păulești:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here