Elevii Școlii de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina au donat sânge, în cadrul acțiunii umanitare “Un gram de sânge, o șansă la viață”. “În spiritul sărbătorilor ce se apropie,elevii și cadrele școlii  vor să dăruiască un strop de speranță celor aflați în suferință. Cea mai importantă nevoie a comunităţii rămâne protejarea vieţii oamenilor, Poliţia Română acţionând în scopul promovării acestei valori.”, a transmis conducerea Școlii de Poliție într-un comunicat de presă.

Georgeta Hanganu, directorul Centrului de Transfuzii din Ploiești, a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire pentru colectivul Școlii de Poliție care a făcut acest gest.

“Curajoși, frumoși, tineri și entuziaști după ce au donat sânge, au purtat drapelul României și au defilat și pentru noi! Le mulțumim pentru inima curată, pentru zâmbetul timid, pentru dăruire și mai ales pentru că există! Mulțumim Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr pentru tot sprijinul acordat și în aceste zile Centrului de Transfuzie Ploiești, Bravo donatorilor polițiști, bravo din toată inima!!!”, este mesajul postat de Georgeta Hanganu pe Facebook, alături de imaginile de mai jos:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here