Continuă războiul atacurilor pe Facebook dintre primarul Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea. După ce Adrian Dobre l-a criticat pe Cristi Ganea prin intermediul unei postări de pe pagina PNL Prahova pentru proiectul privind majorarea tarifelor la parcare în Ploiești, Ganea a reacționat și l-a atacat la rândul său pe edilul-șef.

Vezi aici postarea de la pagina PNL Prahova!

Viceprimarul Ganea spune că Adrian Dobre a “aruncat o nouă fumigenă” și că, “probabil din disperare, aruncă în spațiul public calomnii la adresa sa”, conducând orașul de pe Facebook.

“Dragi ploiesteni, indiferent ce simpatii politice aveti, este important sa ajunga la dumneavoastra adevarul. Sunt extrem de deschis si imi doresc ca fiecare dintre dumneavoastra sa poata concluziona in baza unor informatii reale. Astazi, primarul Adrian Dobre a aruncat o noua fumigena, tocmai pentru a masca incapacitatea dovedita pe care o are in a manageria aceasta urbe. Iata cum Dobre, probabil din disperare, a inceput sa arunce in spatiul public informatii eronate, ba mai mult, calomnii la adresa mea. Si in timp ce in primarie, Dobre nici nu ma cheama la sedinte sau intalniri, dar nici nu se consulta cu mine sau cu viceprimarul Pana in luarea deciziilor, pe retelele de socializare, Dobre este extrem de virulent si ”curajos”. Subiectul de astazi este modificarea tarifelor de parcare in Ploiesti. Dobre a declarat, cu un tupeu greu de imaginat, ca proiectul de hotarare de consiliu initiat de mine este : ”o incercare de a acoperi incompetența și reaua intenție a directorilor numiți politic de majoritatea PSD – ALDE din Consiliul Local”.
Domnule primar, acest proiect are la baza munca mai multor specialisti in ceea ce priveste fluidizarea traficului in municipiu. Nu va bateti joc de oamenii care chiar muncesc si cauta solutii pentru acest oras sufocat.
Probabil Dobre incearca cu aceste declaratii ”spumoase”, dar total false, sa ii faca pe ploiesteni sa uite. Ce? Pai sa uite toate gafele, esecurile si lipsa de implicare a primarului Dobre. Sa uite ca autobuzele cu care s-a laudat edilul au defectiuni, sau ca nu a fost capabil sa asigure in plina vara dezinsectia in Ploiesti. Sau sa uite ca nu a fost in stare sa gestioneze toate problemele reale ale orasului. Pobabil ca Dobre vrea sa se si razbune pentru ca am refuzat sa particip la incercarea lui de a majora taxele si impozitele in oras. Ii cer public primarului Dobre sa faca acuzatii doar cand are si dovezi in acest sens. In rest, toate incercarile lui de a ma discredita, imi rezerv dreptul de a le demonta cu argumente pertinente. PS: Daca Adrian Dobre era intr-adevar preocupat de subiectul parcarilor, ne chema la discutii. Dar Dobre este preocupat strict de campania sa electorala. Asa a inteles acest primar ca se conduce un oras: pe Facebook. Din acest motiv nu il veti vedea niciodata PE TEREN!”, a scris viceprimarul Cristian Ganea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here