Un cititor al ziarului Incomod ne-a trimis mai multe fotografii realizate la ghena de la intersecția străzilor Aleea Someș și Muscel, în care se observă că platforma este burdușită de gunoaie, care au devenit focar de infecție. Cititorul spune că operatorul de salubritate Rosal nu a mai ridicat gunoiul din zonă de mai bine de o săptămână și jumătate.

“Poze făcute la ghena dintre blocurile de pe Aleea Someș și Muscel, chiar lângă blocurile noi care se construiesc la Stadionul Astra. Cei de la blocurile noi aruncă gunoiul tot la ghena asta, pentru că ei nu au, iar cei de la Rosal nu au ridicat gunoiul de mai bine de o săptămână și jumătate.”, ne-a scris cititorul în mesaj.

Reamintim că președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că a fost contactat un avocat pentru a fi demarată procedura de reziliere a contractului de colectare deșeuri menajere încheiat cu 36 de primării din județ, inclusiv Ploiești, prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova. Acest lucru s-a întâmplat după ce ADI Deșeuri a constatat a treia abatere de la contract din partea Rosal. Ultima abatere a constatat chiar în necolectarea gunoaielor.

Totodată, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că ia în calcul și rezilierea contractului de curățenie căi publice, dacă Rosal continuă să nu presteze serviciile corespunzător.

Vezi mai jos imaginile trimise de cititor din cartierul 9 Mai:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here