Titlul articolului nostru este părerea unui ploiștean. De asemenea este parte a unei postări pe Facebook a unui cetățean care a luat atitudine atunci când a sesizat că un concetățean este lipsit de bun simț.
Pur și simplu s-a întâmplat ca autorul postării cu pricina să fie de față atunci când un copilandru a răsturnat gunoiul dintr-o pubelă la un colț de stradă. O stradă, ca multe altele din urbea noastră, cu mormane de gunoi abandonate de nu se știe cine și care zac acolo până nu se știe când.

“Cam aşa se aruncă gunoiul la Ploieşti pe stradă! Opresc maşina deschid geamul şi strig la puiul de ţ*****ş… De ce arunci mă gunoiul acolo? El: pentru că nu am unde… răstoarnă tomberonul şi o rupe la fugă! Puştiul probabil uimit că s-a găsit cineva să i atragă atenţia! Atâta timp cât autorităţile oraşului nu iau nici o măsură pentru a stopa fenomenul… Atâta timp cât cetăţenii trec impasibili pe lângă astfel de specimene ne vom scălda mult timp de aici înainte în mizerie şi vom face slalom printre gunoaie! Ori ne-am obişnuit cu situaţia ori a început să ne placă să trăim ca într-o cocină ori suntem prea impotenţi să reacţionăm ori pur şi simplu ne doare în cur! Păcat… Mare păcat pentru viitorul acestei ţări şi al celor care s-au încăpăţânat să rămână pe aici!”

Foto: facebook.com/cristiflorin.avram.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here