Încurcate sunt căile politicii prahovene. Pe pagina de Facebook a PSD Prahova au fost postate fotografii în care liderii social-democraților prahoveni sunt în campanie, în comuna Lapoș, alături de…candidatul PMP.

Chiar dacă la prima vedere pare că vorbim despre o alianță politică, niciunul dintre președinții filialelor prahovene, Bogdan Toader și Cătălina Bozianu, nu a recunoscut acest lucru.

Ba mai mult, Bozianu i-a acuzat pe social-democrați că au speculat o relație personală de prietenie, omenească, cu Alexandru Vasile, candidatul PMP la Lapoș.

” PMP Prahova nu face alianță decât cu prahovenii. În nici o localitate nu avem nici alianțe, nici complicităţi cu un alt partid . Noi credem că Prahova trebuie să scape și de baronii roșii, și de baronii galbeni , ca să ne fie bine acasă , în fiecare localitate din județ.

În cazul de la Lapoș probabil că este vorba de o relație personală de prietenie , omenească, pe care cei de la PSD au speculat-o politic în stilul care îi caracterizează. Le recomand tuturor candidaților noștri , să evite în perioada campaniei electorale să se afișeze cu candidații de la PSD și PNL , indiferent de relația pe care o au cu aceștia”, a precizat Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, pentru Ziarul Incomod.

 

Legat de acest aspect, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a precizat că nu este vorba despre o alianță, ci, pentru că nu au candidat în Lapoș, au decis să susțină candidatul PMP.

”Nu este vorba despre o alianță politică la Lapoș. Noi acolo nu avem candidat în urma unei decizii a  Judecătoriei Ploiești, cu toate că avem o speță asemănătoare și la Olari, acolo unde avem candidat. Așadar, la rugămintea domnului Viorel Barbu, cel care ar fi trebuit să candideze din partea PSD pentru funcția de primar, am decis să susținem candidatul PMP. De altfel dumnealui este neam cu Alexandru Vasile, candidatul PMP. Considerăm că este nevoie de o schimbare în comuna Lapoș ”, a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pentru Ziarul Incomod.

 

 

2 COMENTARII

  1. Toată comuna Lapos cunoaște ca pe cei doi, Minciuna ii caracterizează. Acest Sandu a fost pus să candideze de Burlacu și Viorel. Acum spera sa faca orice smecherie sa păcălească lumea. Intr un final s a reunit echipa de la apa nova. Tăticu cu fiul. Ce materiale si cata tevaraie aduceți acasa…

  2. Este foarte adevarat, lumea stie ca urmasii lui Iliescu, Nastase, Dragnea de aici vor sa puna mana pe conducerea primariei Lapos. Vor ca epoca comuniștilor cu oameni ca Burlaca, paduraru Ivan și alți informau tot la militie, va puneau să munciti la ei pe degeaba pentru o căruță de lemne uscate din pădurea statului. Aceștia și cică lor vor sa va conduca și să vă foloseasca din nou. Sa le fiti iar slugi, aduceti-va aminte de acele timpuri. Cand neamurile ăstora își băteau joc de oamenii din comuna noastra. Nu va lăsați păcăliți.

    Răspundeți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here