fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

FOTO „S-a deschis piscina” de la Sala Sporturilor: SGU face apel la un comportament civilizat

Citește Și

- Reclamă -

Cum a dat căldura, au și reapărut copiii care se scaldă în lacul de la Sala Sporturilor. Societatea de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești (instituția subordonată primăriei care are în administrare spațiile verzi din oraș) face apel la un comportament civilizat și trage un semnal de alarmă față de cei care fac mizerie în parcuri, distrug fântânile sau se scaldă în lacul de la Sala Sporturilor.

„SGU Ploiești reamintește tuturor ploieștenilor faptul că, numai printr-un comportament civilizat putem contribui la durabilitatea investițiilor din banii publici.

- Reclamă -

Totodată, societatea noastră solicită părinților minorilor să supravegheze, mult mai atent, comportamentul acestora din urmă, în special în perimetrul esplanadei Casei Sindicatelor, pentru a preveni vandalizarea fântânilor prin aruncarea cu pietre în elementele componente ale acestora.

De asemenea, reamintim faptul că, este interzis scăldatul în lacul din Parcul Regele Mihai I al României (n.r. lacul de la Sala Sporturilor) și ne adresăm, din nou, părinților/tutorilor minorilor în vederea prevenirii incidentelor neplăcute.

La acest capitol, menționăm faptul că, în cursul săptămânii trecute, personalul societății noastre a anunțat reprezentanții Poliției Locale pentru a interveni în acest sens.

- Reclamă -

În același timp, solicităm tuturor ploieștenilor să nu arunce gunoiul pe zonele verzi, ci în coșurile de gunoi destinate colectării acestor resturi.

☎️ Numere de telefon care pot fi apelate pentru a anunța aspectele care încalcă regulile bunului simț sunt următoarele: Dispecerat RASP- 0244/984 și Poliția Locală – 0244/954.”, a transmis SGU într-un comunicat de presă, alături de imaginile de mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut