11 iunie 2019, ora 09:18
Ploieștenii continuă să ne trimită imagini cu gunoaiele din oraș! Municipiul a devenit la propriu mizerabil, în mai toate cartierele, inclusiv în zona centrală. Un cititor ne-a trimis astăzi un mesaj referitor la Piața Victoriei, zona centrală dintre blocurile de pe pietonală. Aici gunoaiele miros de la metri distanță, zilnic.
“Doresc să vă aduc în atenție o situație existentă în centrul Ploieștiului, în speranța că o veți considera destul de importantă pentru a fi publicată.
Este vorba despre munți de deșeuri existenți aproape perpetuu în curtea interioara a blocului B Est din Piața Victoriei, Nr. 5., în zona ultracentrală.
Menționez că este o problemă existentă de ani de zile. Serviciile de salubritate vin din când în când și curăță zona, dar niciodată adecvat, iar situația aceasta se repetă o dată la câteva zile. Din pozele pe care le-am inclus se pot vedea în spate niște cuști pentru ghene… goale. Din câte telefoane am dat, nimeni nu pare interesat de soluționarea problemei.
O mare parte a gunaielor este generată și de către restaurantele care activează în zonă, majoritatea neavând contracte de salubrizare adecvate volumului de deșeuri generate de acestea.
Dacă apuc să fac și pe întuneric o poză, o să vedeți și numărul consistent de rozătoare care escaladează nestingheriți deșeurile.
O altă precizare – după cum se vede din poze, fix deasupra zonei cu pricina locuiesc oameni.”, ne-a scris cititorul în mesaj, alături de fotografiile de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here