fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

FOTO Un director din primăria Ploiești vrea să candideze la primărie?!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un director din primăria Ploiești a trimis mai multe mesaje unor cunoscuți prin care își anunța candidatura pentru funcția de primar și le cerea acestora sprijin în completarea unui tabel de semnături.

Este vorba despre Vasile (Sile) Ionescu, director tehnic al Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploiești. O persoană ne-a trimis mesajele pe care acesta le-ar fi dat mai multor persoane prin care spunea că s-a decis să candideze pentru funcția de primar al Ploieștiului.

În mesajele respective, Sile Ionescu susținea că vrea să vadă pe câte voturi s-ar baza dacă ar candida pentru că „trebuie să-i învingem pe cei actuali care nu au făcut nimic„, după cum puteți vedea în mesajele din print screen-ul de la finalul articolului. În același calup de mesaje este și un tabel de susținători, în antetul căruia este scris „Listă susținători Ionescu Vasile„. Acesta nu face referire la niciun partid care l-ar susține, dar nici nu specifică dacă intenționează să candideze ca indepent.

- Reclamă -

Jurnaliștii Ziarului Incomod l-au contactat pentru un punct de vedere, dar până la ora publicării acestui articol Vasile Ionescu nu a răspuns nici la apel, nici la mesajele transmise în acest sens.

Mesajele transmise de Vasile Ionescu, director tehnic RASP:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Localitatea unde vor fi 17 grade de 1 Decembrie

Meteorologii spun că temperaturile de 1 Decembrie vor ajunge până la 17 grade. În paralel, la Bâlea Lac, se...
spot_img