Un ofițer de poliție a postat pe contul său de Facebook experiența trăită vineri în Piața Victoriei. Deși se afla în zona presei de unde filma, acesta a fost bruscat de jandarmi și băgat în dubă numai pentru că a întrebat cu ce arme se trage. De abia după ce le-a spus că este polițist și a fost recunoscut de un negociator, a fost lăsat să plece.

Iată postarea acestuia:

”Imaginea unuia dintre puscașii JANDARMERIEI ROMÂNE care au tras cu grenade lacrimogene, pur și simplu la întâmplare în copii, femei, bătrâni ! Toți cei care ați suferit vătămări corporale aveți un suspect. Andrei Frumusanu si Aurica Crăiniceanu au fost uciși la Mineriada din 1991 de indivizi criminali ca acesta. Rușine, de data asta ați mers mult prea departe jandarmilor !

Iar eu care stăteam în zona rezervată presei și televiziunii, pentru că am îndrăznit să întreb cu ce arme se trage, am fost pur și simplu săltat și agresat de doi scutieri ai Jandarmeriei, băgat cu forța în duba jandarmilor și abia când le-am spus că sunt ofițer de poliție și fiind recunoscut de un negociator, am fost lăsat liber.
Suferind vătămări corporale în urma agresiunii jandarmilor asupra mea, absolut fără nici un motiv legal, fiind în zona presei și filmând, am ajuns în Ambulanța SMURD și ulterior la Spitalul de Urgență FLOREASCA.
Din fericire, mulțumesc lui Dumnezeu, am scăpat doar cu niște vânătăi și traume psihice. NU mai credeam să pățesc așa ceva în România anului 2018.
Ne vom întâlni stimaților jandarmi la Parchetul Militar București !!!”

sursa foto și video: Facebook Ioan Marian

Posted by Ioan Marian on Friday, August 10, 2018

Posted by Ioan Marian on Friday, August 10, 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here