fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

FOTO+VIDEO: Jandarmeria aniversează 169 de ani de la înființare

Citește Și

- Reclamă -
Jandarmeria Română aniversează  169 de ani de la înființare, astăzi, 3 aprilie, 2019. 

Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova a planificat și desfășurat în perioada 18.03.2019-02.04.2019 o serie de activități pentru a celebra acest eveniment.
Astfel au fost organizate concursuri sportive la nivelul structurilor sub denumirea ” CUPA JANDARMERIEI 2019” la sah, tenis de masă, tenis de câmp, fotbal, tir, înot și schi. Totodată a fost organizată ” CUPA JANDARMERIEI LA MINIFOTBAL”, competiție interinstituțională la nivelul județului.

Au avut loc activități de promovare a Jandarmeriei Române în localitățile Câmpina, Vălenii de Munte și Ploiești unde le-au fost prezentate cetățenilor materialele specifice de intervenție și armament și tehnica auto din dotare.
Totodată, în ziua de 03.04.2019, la sediul unității au fost prezentate mesajele transmise cu prilejul Zilei Armei, au fost acordate recompense (105 recompense dintre care 11 constând în înaintarea în gradul militar următor înaintea expirării stagiului minim în grad, 34 de felicitări și 60 de mulțumiri ).

- Reclamă -

Celebrarea zilei se va încheia la orele 20.00, în localitatea Ploiești, când va avea loc retragerea cu torțe pe traseul plecarea din fața Instituției Prefectului Județului Prahova – statuia “Mihai Viteazul”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...