fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Furtuna a făcut ravagii în Prahova, dar și în alte 19 județe şi București. Circulația a fost blocată  pe trei drumuri naționale 

Citește Și

- Reclamă -

IGSU anunţă joi dimineaţă că 35 de localităţi din 19 judeţe şi Capitala au fost afectate de vijelii şi de ploile abundente în ultimele 24 de ore. De asemenea, circulaţia a fost blocată temporar pe trei drumuri naţionale, iar în 37 de localităţi din 6 judeţe a fost afectată alimentarea cu energie electrică.

”În ultimele 24 de ore, fenomenele hidrometeorologice au produs efecte în 35 de localităţi din 19 judeţe (Alba, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Vaslui şi Vrancea) şi municipiul Bucureşti. Cu eforturi susţinute, pompierii au acţionat în sprijinul populaţiei şi administraţiei publice locale pentru evacuarea apei din 22 case, 35 curţi, 9 beciuri, 1 pasaj, 5 străzi, precum şi pentru degajarea unor elemente de construcţie de la acoperişurile a 18 imobile şi pentru îndepărtarea a 51 de copaci, fiind avariate 8 autoturisme”, transmite IGSU.

- Reclamă -

De asemenea, în judeţul Bistriţa-Năsăud, 2 persoane au fost evacuate la rude dintr-o casă inundată, însă, la acest moment, acestea s-au întors în locuinţă.

Din pricina apei aflate pe carosabil şi a unui copac căzut, circulaţia rutieră a fost temporar blocată pe 3 drumuri naţionale (DN75/AB, DN2/BC şi DN17C/BN) şi pe 1 drum judeţean (DJ172B/BN).

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, au fost înregistrate avarii în 37 de localităţi din 6 judeţe  – Bacău, Iaşi, Botoşani, Neamţ, Suceava ăi Vaslui – iar echipe ale furnizorilor intervin pentru remedierea acestei situaţii.

- Reclamă -

La acest moment nu sunt intervenţii în desfăşurare pentru înlăturarea efectelor vremii nefavorabile.

Cea mai mare parte a ţării s-a aflat, de miercuri dimineaţă, sub avertizări cod galben şi portocaliu de ploi, vijelii şi descărcări electrice.

SURSA: news.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...