Replici savuroase ieri în ședința de Consiliu Local! Deși situația a fost una extrem de tensionată, iar aleșii locali s-au enervat după ce ore întregi s-au luptat cu Direcția Economică și cu Direcția Juridică pentru a salva Clubul Sportiv Municipal, unii dintre consilieri au reușit ca în unele momente să vadă umorul situației și să facă glume.

Un astfel de moment a fost acela în care consilierul local George Botez l-a numit pe primarul Adrian Dobre “frate” și i-a spus că “lupta politică cu PSD-ul e joc de glezne” față de ce pățește, referindu-se la modul de lucru al celor două direcții amintite mai sus. După acest moment, Botez a atacat-o pe Nicoleta Crăciunoiu, șefa Direcției Economice, căreia i-a spus “Domnișoară, m-ați mințit cu nerușinare! Mă mințiți ca o gazetă capitalistă! Eu unu m-am cam săturat de bătaia dumneavoastră de joc! Nu vă mai permit să vă bateți joc de mine!”. Motivul care a stat la baza acestei răbufniri a fost acela că cu puțin timp înainte Crăciunoiu susținuse că CSM nu este structură sportivă, însă Botez a descoperit că statutul clubului o contrazice total pe șefa de la Economic.

Imediat după ce Botez a spus că s-a săturat de bătaia de joc a șefei de la Economic, unul din angajații TCE prezent în sală a spus că acest lucru este valabil și pentru ei și că urmează să își spună și ei nemulțumirile, lucru care a stârnit, din nou, amuzamentul celor prezenți, care participau la discuțiile despre CSM deja de câteva ore, în condițiile în care subiectul TCE încă nu fusese abordat.

Vezi mai jos schimbul de replici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here