george botez

PSD și ALDE au organizat marți, 8 mai, o conferință comună de presă în care au discutat, printre altele, și despre problemele de la Clubul Sportiv Municipal. Viceprimarul Cristian Ganea, alături de consilierii locali George Botez și Ștefan Dănescu, a acuzat mai multe nereguli grave din cadrul CSM Ploiești, spunând că bugetul pentru anul 2018 a fost cheltuit într-o singură lună și că deciziile luate de Comitetul de Coordonare nu sunt puse în aplicare de conducerea clubului.

Citește și: VIDEO. PSD și ALDE acuză probleme grave în primăria Ploiești: CSM a cheltuit într-o lună bugetul pentru tot anul

 

Citește și: VIDEO. George Botez: “Domnul secretar și-a dat demisia pentru că a fost forțat să acorde o viză. Adrian Dobre este un canibal administrativ”

Silviu Crângașu, consilier personal al primarului Adrian Dobre detașat director la CSM, a reacționat astăzi și a declarat că bugetul clubului a fost votat greșit de către consilieri, care au tăiat din bugetele secțiilor, fără a ține cont de urmări. În plus, Silviu Crângașu a spus că nu poate pune în aplicare toate deciziile Comitetului de Coordonare, pentru că ar însemna “să se arunce cu capul în perete” și să comită ilegalități. În plus, spune că decizia finală îi aparține lui, directorului, iar Comitetul de Coordonare dă mai mult niște “recomandări”.

Citește aici ce a declarat Silviu Crângașu!

După această declarație, George Botez, consilier local și membru al Comitetului de Coordonare al CSM Ploiești, i-a transmis lui Silviu Crângașu că CSM nu va mai primi alți bani de la Consiliul Local.

“Mă știu un tip capabil de multe, dar nu și de a intra în capul domnului Crângașu ca să-i ordonez ideile. Așa că în baza libertății de exprimare pe care o are, o să analizez dacă a înțeles sau nu a înțeles care este rolul lui acolo. Dacă în calitate de membru al Comitetului de Coordonare fac doar recomandări, în calitate de consilier îi votez bugetul. Și țin să îl anunț că alți bani nu mai vede CSM în acest an, urmând să se gospodărească până la sfârșitul anului cu ce este alocat, ca un bun manager ce este. Asta dacă va mai continua să fie director.”, a declarat George Botez pentru ziarul Incomod.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here