pinalti 55966600

Astăzi se judecă la Tribunalul Prahova cererea de liberare condiționată a lui Gheorghe Ștefan ”Pinalti”. Gheorghe Ștefan, fost primar al municipiului Piatra Neamț, a cerut în lacrimi judecătorilor să-l libereze condiționat invocând că are 64 de ani, iar starea sa de sănătate este precară.

De altfel, judecătorul i-a sugerat să stea pe bancă în timpul ședinței deoarece ”Pinalti” începuse să tremure și era vizibil afectat.

Gheorghe Ștefan a spus că a stat în închisoare cu 180 de zile în plus față de fracția impusă de lege inculpaților care au depășit vârsta de 60 de ani.

În urma contopirii pedepselor din cele două dosare în care a fost condamnat definitiv, ”Pinalti” are de executat trei ani și jumătate și ar fi trebuit să iasă din închisoare în 2019.

DNA a contestat decizia de liberare condiționată invocând faptul că Gheorghe Ștefan este cercetat penal și în alte cauze de corupție.

Instanța a rămas în pronunțare.

1 COMENTARIU

  1. […] Potrivit ziariștilor prahoveni, Gheorghe Ștefan a cerut judecătorilor să-l libereze condiționat, invocând că are 64 de ani și starea sa de sănătate este precară. Ștefan a spus că a stat în închisoare cu 180 de zile mai mult decât fracția impusă de lege inculpaților care au depășit vârsta de 60 de ani. Ziarul “Incomod” susține că prezența fostului primar de Piatra Neamț în fața instanței a fost una emotivă și că judecătorul i-a sugerat să stea pe bancă în timpul ședinței, fiindcă Gheorghe Ștefan “începuse să tremure și era vizibil afectat“. Detalii AICI. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here