Mascati perchezitii

Miercuri, 25 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din Ploiești au efectuat două percheziții la persoane bănuite de săvârșirea mai multor înșelăciuni. Trei mandate de aducere au fost puse în aplicare.

La data de 25 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din Ploiești, au efectuat două percheziții la persoane domiciliate în municipiul Ploiești și comuna Valea Călugărească, bănuite de săvârșirea mai multor înșelăciuni.

Din cercetări, a reieșit că, în perioada iulie 2015 – decembrie 2016, persoanele bănuite ar fi înșelat, prin metoda ghicitului, 29 de persoane domiciliate în afara județului Prahova. Părțile vătămate ar fi fost racolate prin difuzarea de anunțuri în mediul on-line.

Prejudiciul cauzat este estimat, în prezent, la aproximativ 12.000 de lei. Trei persoane au fost aduse la sediul Poliției în vederea audierilor.

De la domiciliile acestora, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, suma de 800 de lei, mai multe telefoane mobile și aproximativ 40 de grame de bijuterii.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here