fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Indivizii cu pistolul de jucărie au dat buzna într-un salon, amenințând fetele internate

Citește Și

- Reclamă -

Ies la iveală noi detalii despre incidentul de seara trecută, când doi indivizi înarmați cu un pistol de jucărie au alertat reprezentanții Spitalului de Pediatrie Ploiești care au crezut că arma e reală.

Potrivit reprezentanților spitalului, cei doi bărbați care aveau un pistol de jucărie au intrat în unitatea medicală pe lângă o mămică a unui pacient care ieșise la fumat. Indivizii au urcat pe secția de pediatrie 1, unde sunt internați copiii mai mari de vârstă, pentru că voiau să ajungă la o rudă de-ale lor internată, o fată de 14 ani din cartierul Bereasca.

Fata era internată într-un salon în care mai erau patru paciente, care s-au speriat de cei doi indivizi veniți puși pe scandal. Unul dintre cei doi a scos pistolul de jucărie și a început să gesticuleze cu el, amenințând.

- Reclamă -

Reprezentanții spitalului s-au speriat și au chemat echipele de intervenție ale firmei de pază care i-au scos pe cei doi afară și au chemat Poliția.

Ulterior, s-a dovedit că arma era în realitate o brichetă.

Potrivit managerului spitalului de pediatrie, dr. Anca Miu, angajații unității au de-a face frecvent cu persoane recalcitrante care fac scandal și îi amenință, ba chiar îi bruschează.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut