PNL Prahova consideră că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, PSD-istul Bogdan Toader, nu mai are legitimitatea politică necesară promovării unor hotărâri semnificative precum rectificarea bugetară. Având în vedere că ne aflăm în miercurea de dinainte de alegerile locale și simte cum îi fuge pământul de sub picioare, discutăm doar de o tentativă disperată de a mai da un tun financiar de proporţii.

În calitate de preşedinte PNL şi de candidat al Alianţei Dreptei, PNL – USR – PLUS, la preşedinţia CJ Prahova, am solicitat o rectificare bugetară prin care să se aloce fondurile necesare plăţii abonamentelor gratuite pentru elevii care au nevoie de transport şcolar intrajudeţean în contextul HG 435/2020. PSD-iştii ignoră cererea noastră,  în schimb vor să cheltuie 88 de milioane de lei excedent din anii trecuţi rezultaţi din incapacitatea de a implementa proiecte semnificative de infrastructură. Banii reportați sunt o dovadă a incompetenței PSD. Practic, prin această rectificare bugetară, PSD încearcă să dea ultimul tun la Prahova. Reiterez angajamentul meu şi al colegilor din Alianţa PNL – USR – PLUS ca, la prima şedinţă a noului CJ, să promovăm o hotărâre prin care se vor aloca banii pentru transportul şcolar judeţean în condiţiile legii”, a declarat Iulian Dumitrescu, candidatul PNL – USR – PLUS la preşedinţia CJ Prahova.

Actuala conducere a Consiliului Judeţean Prahova ar trebui să se abţină de la decizii importante pe ultima sută de metri înainte de alegeri. „În acest context, am luat decizia ca actualii consilieri județeni ai PNL să nu gireze prin prezenţa lor hotărârile iniţiate de PSD. Vom corecta tot ce e de corectat după votul prahovenilor din 27 septembrie”, a concluzionat Iulian Dumitrescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here