Membrii PRU au primit rezultatele alegerilor cu colivă și lumânări și au ascultat cover-uri după ”Veșnica pomenire”. Sebastian Ghiță, cel care a candidat la alegeri pentru Camera Deputaților din poziția numărul doi la Prahova, de nervi l-a pus pe Daniel Savu, cel care a candidat la Senat, tot din Prahova, să învețe să deseneze bufnițe cu cretă colorată. Când acesta n-a reușit l-a trimis la PSD să ceară niște bani împrumut. Nu de alta, dar partidul lui Sebastian Ghiță a luat sub trei la sută. Și omul, inflamat de filmele cu Vlad Țepeș a băgat în alegeri și în PRU un milion de euro. Pe care i-a muncit? Și netrecând de pragul de cinci la sută, statul nu-i dă niciun ban înapoi. Probabil îi va da altceva, dar să vedem la anul cum se simt judecătorii.

Așa că al nostru lider de partid, cel care a vrut să-i facă email și cont pe Skype lui Vlad Țepeș umblă prin București. Din fericire pentru personajul istoric pus cu japca pe sigla partidului, nu se mai recomandă ca urmaș a lui, ci nepotul Arcului de Triumf. Deocamdată nu știm dacă cel din Paris sau cel din București, dar cel mai sigur e vorba de București că nu s-a auzit ca Ghiță să fi avut afaceri cu statul francez. Cu ăla român da.

Poate, îmbătați și fericiți de victoria de duminică, social democrații îl vor primi cu brațele deschise. Și cu buzunarele că nepotul arcului electric sau de triumf trebuie să mai aibă ceva bani la teșcherea că doar n-o fi cheltuit totul cu țepele, pardon, cu românismul, la PRU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here