Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova are un nou inspector șef, pe colonel Dragoș Buzoianu. Vineri, 15 octombrie, la sediul unității a avut loc activitatea de preluare a comenzii de către acesta, după ce Buzoianu a fost numit în funcție pe data de 10 octombrie, a anunțat IJJ Prahova într-un comunicat de presă.

“Colonel Buzoianu Dragoș este absolvent al Academiei de Poliție „Al. I. Cuza”, promoția 1999, iar parcursul său profesional este marcat de numeroase stagii de formare în state membre UE și de participarea în cadrul mai multor misiuni internaționale sub egida NATO.
De-a lungul timpului i-au fost acordate mai multe distincții pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate.

Ceremonia de preluare a funcției de inspector șef și a drapelului de luptă s-a derulat sub coordonarea inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Mastan Alin Ionel și în prezența reprezentanților autorităților publice locale și ai instutuțiilor MAI.”, au mai precizat reprezentanții IJJ Prahova în comunicatul de presă amintit mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here