fbpx
luni, aprilie 15, 2024
spot_img

La așa miniștrii, doar emigrarea e mai plăcută-PAMFLET*

Citește Și

- Reclamă -

Liviu Dragnea, adevăratul prim ministru al adevăratei Românii social democrată, și-a negociat până la ultimul fir de mustață tovarășii, pupilele, protejații și alte categorii de partid și de stat.

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a stat pe margine nefiind băgat în seamă de nicio televiziune. În calculul PSD probabil că așa zisul premier este pe post de tușier. Dragnea îi arată terenul, iar Grindeanu trasează frumos cu var punctul de la 11 metri.

- Reclamă -

Dar să vedem la mâna cărora a rămas țara. Ana Birchall este propusă ca ministru delegat pentru Afaceri Europene. Ea a fost consiliera lui Geoană şi Ponta. Acum poate să se laude că pe vremea lui Dragnea a avansat.

Același Dragnea care nu a putut-o înșuruba pe Sevil Shhaideh în postul de prim ministru, a fost răsplătită cu Ministerul Dezvoltării plus postul de vicepremier ca să fie fără număr pentru cumetrii social democrați. Și ca masa și dansul să continue, ministerul său va înghiți și fostul Minister al Fondurilor Europene. Să curgă euroii, că mama UE are bani.

Portofoliul Internelor va fi deținut de Carmen Dan, ucenica lui Dragnea la CJ Teleorman. Ea a deținut, între 2014 și octombrie 2016, postul de prefect al județului Teleorman moment în care i-a trimis o scrisoare lui Cioloș prin care promitea că nu va candida pe listele PSD. Iar Cioloș, tehnocrat corect, a crezut-o. Noi nu.

- Reclamă -

Acum ajungem la Ministerul Educației. Conform presei centrale, viitorul ministru, Pavel Năstase, face greșeli de ortografie elementare. Aia e, omul nici nu trebuie să știe să skrie korekt românește. Dakă shtie ce înseamnă LOL, BRB și ASL PLS s-a skos. Generația tânără îl va iubi, căci ca el nu va găsi.

La Justiție lucrurile stau și mai bine. Pentru băieții deștepți cu dosare penale. Tăticul lor va fi Florin Iordache, politicianul care a dirijat din um­­bră operațiunea supranumită de presă „Marțea Neagră“, când în decembrie 2013 a tras sforile prin care deputații au modificat mai multe acte normative în favoarea politicienilor cu probleme penale. Hai să ne trăiești nene Iordache și te așteptăm la Teleorman la o oaie la proțap cu Codul Penal în gură.

Dacă Mihai Viteazul a fost Ban al Craiovei, din același oraș vine Olguța Vasilescu, cea care trage de sau din banii Craiovei. Aceasta va conduce Ministerul Muncii chiar dacă este trimisă în judecată sub acuzațiile de luare de mită și obținerii de foloase necuvenite. O bagatelă ar spune prietenul Liviu și-ar mai bifa o promisiune cu salarii medii de talia celor din Australia.

Cel propus la Ministerul Agriculturii, Petre Daea, este un bărbat care vrea și mai ales poate.  Acesta a încercat să-și pună amanta vicepreședinte la Agenția pentru Pescuit. Sotia de atunci a lui Petre Daea, Elena, a trimis la acel moment o scrisoare către conducerea Agenției, prin care l-a turnat pe amorez, moment în care amanta a fost trimisă la pescuit în altă parte. Cu el, Liviu Dragnea s-ar putea să aibă probleme. Daea este un apropiat de-a lui Adrian Năstase. Acesta se pare că ar fi o rudă apropiată a Danei Năstase și figurează printre inițiatorii care au semnat propunerea introducerii  pensiilor  speciale pentru parlamentari, că și ei e oameni și trebuie să mănânce și gura lor. Liviule, păzește-ți spatele!

- Reclamă -

Și pentru că la Economie, viața e zglobie, al nostru Don Livio l-a propus pe Alexandru Petrescu, șeful Poștei Române. În octombrie 2014, Poşta Română, condusă de nenea Petrescu, a distribuit în timpul campaniei prezidenţiale, alături de talonul de pensie, peste patru milioane de flyere, comandate şi plătite de PSD, prin care pensionarii erau anunţaţi că Iohannis vrea să le taie pensia dacă va ieşi preşedinte. Serviciile sale au fost în sfârșit răsplătite, așteptați-vă ca de acum încolo Ministerul Economiei să vă trimită flyere cu programul zilnic de shopping al lui Liviu Dragnea.

De la Est spre Est, trecând prin București vine Ministrul de Externe Teodor Meleșcanu. Conform aceleiași prese centrale, noul ministru de externe are legături periculoase cu oamenii Moscovei din București. În contextul alegerilor prezidențiale din 2014, numele lui Meleșcanu a fost asociat cu cel al liderului Sindicatelor Cadrelor Militare Disponibilizate, colonelul Mircea Dogaru, care apare, în 2014, pe o listă de „prieteni ai Rusiei”, dezvăluită de un grup de hackeri ruși. Cum se zice în rusă ”hai noroc și la mai mare”? Probabil că vom găsi în librării manuale de rusă pentru începători. Hai la școală engleziților.

*din păcate, chiar dacă, după ce vedem lista miniștrilor, totul pare o glumă, numele acestea sunt reale. Așa că nu putem trage decât o singură concluzie: Guvernul României va fi un imens pamflet. Din păcate numai unii râd.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Video – PNL vrea să mărească prețul la gigacalorie în Ploiești

Prezent la întrunirea consilierilor județeni, pentru a cere lămuriri în legătură cu subfinanțarea Ploieștiului, primarul Andrei Volosevici a fost...
Sari la conținut