fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

Laborator inteligent la Liceul Tehnologic Sf. Andrei din Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei” anunță începerea implementării proiectului intitulat „CALITATE ȘI VALOARE ÎN FORMARE PRIN DEZVOLTAREA UNUI LABORATOR INTELIGENT IN CADRUL LICEULUI TEHNOLOGIC DE SERVICII SFANTUL APOSTOL ANDREI PLOIESTI” și având codul F-PNRR-SmartLabs-2023-2916. 

Proiectul se va derula în perioada 22.01.2024 – 31.12.2024, are o valoare totală de 702064,3 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadrul apelului de proiecte „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” din Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru Noua Generație, Componenta 15. Educație, Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ.

- Reclamă -

Obiectivele proiectului sunt:

  • Dezvoltarea competențelor în vederea îmbunătățirii rezultatelor la examenul de bacalaureat și a celui de certificare a calificării profesionale a 180 de elevi pe perioada de derulare a proiectului prin activități remediale; 
  • Îmbunătățirea competențelor de bază pe parcursul derulării proiectului pentru un număr de 45 de elevi anual prin activități extracurriculare. 
  • Dezvoltarea abilităților socio-emoționale pe parcursul derularii proiectului pentru un număr de 45 de elevi anual, prin activități de consiliere, îndrumare, dezvoltare personală și orientare în carieră, în vederea creșterii ratei de participare la examenul de bacalaureat. 
  • Formarea unor deprinderi, consolidarea unor competențe și dezvoltarea unor abilități, pe parcursul derularii proiectului în vederea rezolvării unor probleme practice complexe, pentru un număr de 45 de elevi anual prin modernizarea bazei materiale și dotarea spațiilor școlare

Realizarea obiectivelor proiectului va avea un impact pozitiv asupra actului educațional, o învățare digitală de calitate și inovatoare fiind captivantă și interactivă, completând metodele tradiționale și oferind platforme de colaborare și de creare de cunoștințe.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut