fbpx
sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img

Lansat ca proiect-pilot, proiectul Kiss & Ride de la Școala „G. Coșbuc” din Ploiești va fi menținut permanent

Citește Și

- Reclamă -

Lansat în decembrie, proiectul de tip Kiss & Ride de la Școala „George Coșbuc” din Ploiești, care presupune simplificarea accesului rutier pentru părinții care vin să-și aducă la școală copiii, va fi menținut cu caracter permanent.

Anunțul oficial a fost făcut joi de Primărie, după o ședință a Comisiei Municipale pentru Transport și Siguranța Circulației. Proiectul urmărește fluidizarea circulației în zona unității de învățământ, prin crearea unei benzi speciale dedicate părinților care își duc copiii la școală.

- Reclamă -

„Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Școlii Gimnaziale «George Coșbuc» privind menținerea, cu caracter permanent, a proiectului Kiss&Ride pe strada Alexandru Lăpușneanu, în fața unității școlare amintite. Reamintim că acest proiect a fost implementat prin Hotărârea Comisiei de Circulație nr. 42/05.12.2023. Proiectul de îmbarcare/debarcare elevi are ca scop fluidizarea traficului din proximitatea unității de învățământ, prin separarea fluxurilor de circulație rutieră. În acest context, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a hotărât și demontarea indicatoarelor rutiere cu semnificația «Oprirea interzisă», având în vedere că în perimetrul respectiv au fost amplasați stâlpișori de protecție”, a detaliat Primăria Ploiești, într-un comunicat de presă transmis joi.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut