Fostul deputat Sebastian Ghiță, la sediul DNA Ploiești

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, iese la rampă. Aceasta răspunde acuzaţiilor lui Sebastian Ghiţă care spusese acum două zile că ar fi fost prieten cu şefa DNA şi că aceştia se vizitau acasă.

“Anul trecut pe vremea asta am răspuns la aceste întrebări. Nu comentez afirmaţiile nereale ale inculpaţilor şi minciunile lor. Îm rezerv dreptul ca atunci când inculpaţii spun minciuni la adresa mea să nu răspund la aceste lucruri”, a tunat Kovesi care s-a referit şi la presupusul act pe care Florian Coldea l-ar fi plasat într-un dosar penal.

DNA aşteaptă ca Inspecţia Judiciară să facă lumină în cazul DNA Prahova. “Este un aspect care va fi verificat de Inspecţia Judiciară. Eu nu comentez conţinutul acelui document. Inspecţia Judeciară va verifica dacă s-a respectat legea. procurorii şi poliţiştii vor răspunde dacă a fost trimis sau nu legal. Anul trecut Serviciul teritorial Ploieşti a fost controlat de Inspecţia Judiciară. S-a finalizat anul trecut. Nu s-au făcut recomandări de revocări din funcţii sau probleme de management”, a spus Kovesi care a vorbit şi despre relaţia cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

“Nu ştiu despre ce raport este vorba. Singura discuţie cu ministrul Justiţiei am avut-o la CSM. Nu mi s-a cerut nicio informare, niciun fel de date. Nu ştiu ce să răspund în locul ministrului Justiţiei”, a mai spus Kovesi.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here