Numărul accidentelor rutiere a crescut semnificativ în Prahova odată cu ridicarea restricțiilor. Numai astăzi, până la această oră, autoritățile locale au raportat patru accidente, dintre care două în Ploiești.

Accident Valea Călugărească

Astfel, patru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs sâmbătă după-amiază în comuna Valea Călugărească, la ieșire către Albești, pe DN 1B. În urma impactului, patru persoane au fost rănite și transportate la spital.

Potrivit IPJ Prahova, din primele verificări a rezultat că un conducător auto care circula pe sensul Buzău către Ploiești ar fi efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, intrând în coliziune cu un alt auto care circula în aceeași direcție de mers.
Din impact, prima mașină a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu alte două autoturisme care circulau regulamentar.
Trafic dirijat, alternativ.

Accident Vălenii de Munte

Un accident rutier s-a produs și pe DN1A, în zona localității Vălenii de Munte în care au fost  implicate două autoturisme. Potrivit ISU Prahova, două persoane au fost rănite. La fața locului acționează un echipaj de stingere și unul de prim ajutor.

Potrivit IPJ Prahova, din primele date, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe direcția Vălenii de Munte-Brașov, nu s-ar fi asigurat la efectuarea unei manevre de viraj la stânga, fiind acroșat de un autoturism care circula din sens opus. Nu sunt probleme de trafic.

Accidente Ploiești

Două accidente rutiere s-au produs în această după-amiază și în Ploiești.

Unul dintre acestea s-a produs  pe strada Râfov.La fața locului ISU Prahova acționează un echipaj de stingere și unul de prim ajutor. În urma impactului o persoană a fost rănită și transportată la spital.

Cel de-al doilea accident s-a produs pe strada Alexandru Vlahuță. Potrivit ISU Prahova, au fost implicate două autoturisme.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here