fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Limbaj suburban folosit de o educatoare dintr-un centru DGASPC într-un dialog cu un adolescent: ”Tu te f**i pe aici”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Vișinel Bălan, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului, a postat pe Facebook un videoclip filmat într-un centru al DGASPC Giurgiu care surprinde un dialog extrem de vulgar purtat de o educatoare cu unul dintre adolescenții beneficiari.

Educatoarea se adresează interlocutorului, folosind cuvinte obscene, în timp ce adolescentul îi reproșează femeii că se folosește de ”de vocabularul ăla urât”.

- Reclamă -

”Din nou, la DGASPC Giurgiu, o educatoare către un tânăr: bă, ești cu capul… Cine dracu o vorbit urât cu tine. Tu te f**i pe aici…, f***-te în c*r….

 În lumina situațiilor cu care ne confruntăm, este important să reflectăm la realitatea tristă.  Astăzi, într-un centru de copii, am fost martori la un nou incident dezolant.  O educatoare, înghițindu-și frustrarea, și-a pierdut controlul și a folosit un limbaj obscen și ofensator către un tânăr.  Cuvintele lovitoare și lipsa de respect au creat o atmosferă tensionată și distructivă. 

Citește și: Scandal la o grădiniță din Ploiești. Părinții au reclamat comportamentul abuziv al unei educatoare. Mai mulți copiii au fost bătuți

- Reclamă -

Copiii noștri merită să crească într-un mediu sigur, în care sunt protejați și respectați.  Este esențial ca astfel de acțiuni să nu rămână fără consecințe.  Comunitatea trebuie să se unească și să ceară dreptate, asigurându-se că cei responsabili pentru astfel de fapte inacceptabile sunt aduși în fața justiției. 

Am informat-o și pe doamna Natalia Intotero. Momentan Elena Tudor (Președintă) și Nicolae Gorunescu (Vicepreședinte) sunt în funcție la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor… , sunt de neclintit. Și e firesc!

Trebuie să continuăm să ne exprimăm indignarea și să luptăm împotriva acestui tip de comportament, pentru ca viitorul copiilor noștri să fie unul mai bun.  Haideți să fim în primul rând modele de respect și bunătate”, scrie Vișinel Bălan pe pagina sa de Facebook.

Este al doilea scandal legat de un centru de plasament aflat în subordinea DGASPC Giurgiu, după ce săptămâna trecută o înregistrare video surprindea momentul în care mai mulți copii aflați în plasament erau agresați de polițiști. 

- Reclamă -

Citește și: VIDEO Copii de la un centru de plasament, amenințați cu moartea de un polițist

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img