fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Locuințe ANL pentru medici, în vestul municipiului Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești va realiza locuințe colective destinate specialiștilor din sănătate. Proiectul va fi derulat prin ANL, pe terenul fostei unități militare de pe strada Cosminele, din vestul municipiului Ploiești.

Investiția se va derula prin Programul guvernamental pentru construcția de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, derulat în conformitate cu prevederile Legii nr. 152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe, republicată, cu modificările și completările ulterioare, anunță Primăria Ploiești, într-un comunicat transmis luni.

- Reclamă -

Conform Planului Urbanistic Zonal, aprobat prin Hotărârea nr. 365/31.07.2023, emisă de Consiliul Local Ploiești, amplasamentul propus pentru acest obiectiv face parte din terenul situat pe strada Cosminele nr. 11A.

Pentru realizarea obiectivului de investiții, municipalitatea a încheiat contractul de prestări servicii, nr. 5421/14.03.2024, având ca obiect elaborarea studiului de fezabilitate – Locuințe pentru tineri, destinate închirierii pentru specialiștii din sănătate, strada Cosminele nr. 11A Ploiești.

Prin implementarea acestui proiect va fi realizat un bloc de locuințe colective cu regim de înălțime P+3E, cu 24 de unități locative, a mai anunțat Primăria.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut