fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Locuințele dintr-un bloc din cartierul Albert au fost oprite de la vânzare de Protecția Consumatorului

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Reprezentanții Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Prahova au derulat astăzi o acțiune de control la câțiva dezvoltatori imobiliari din Ploiești.

Mai exact a fost verificat modului în care au fost îndeplinite măsurile dispuse în urma unor controale desfășurate în luna martie-aprilie 2023, privind respectarea prevederilor legale din domeniul protecției consumatorilor de către dezvoltatorii imobiliari.

În cazul societății VAMT EXPERT IMOB SRL Ploiești , s-a constatat că a remediat deficiențele constatate privind nerespectarea pentru anumite tipuri de unități locative aflate la vânzare a suprafețelor minimale prevăzute de legislația în vigoare, consumatorii fiind informați corect în legătură cu acest aspect, putând lua o decizie de achiziționare în cunoștință de cauză.

- Reclamă -

În schimb, în cazul SC GENIAL TRANSACTION CARS SRL Ploiești, nu au fost respectate măsurile dispuse anterior.

Operatorul economic care a costruit mai multe blocuri în cartierul Albert, a continuat să vândă apartamente și garsoniere care nu respectau suprafețele minimale prevăzute de legislația în vigoare.

S-a dispus măsura de oprire temporară de la comercializare pentru un număr de 8 unități locative, până la remedierea deficiențelor , aplicându-se totodată o sancțiune contravențională în valoare de 5000 lei.

 - Ziarul INCOMOD
- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img