fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Locuitorii din comuna Păulești vor ieși în DN 1 printr-un nou sens giratoriu

Citește Și

- Reclamă -

Locuitorii comunei Păulești vor avea curând un sens giratoriu la ieșirea înspre DN 1, a anunțat primăria într-o postare pe facebook.

Inițial, administratorul drumului, adică CNAIR, va amenaja un sens giratoriu provizoriu, cu balize din plastic umplute cu apă, după modelul sensului amenajat pe DN 1, la Snagov.

„Urmează ca apoi să se construiască „insula” cu un diametru de 12 metri pe DN1 și o structură rutieră nouă, în zona în care carosabilul trebuie lărgit, pentru a se păstra cele două benzi pe fiecare sens.

- Reclamă -

La final, locuitorii din Păulești ar trebui să iasă înspre Ploiești în condiții mai sigure ca în prezent.„, a explicat administrația locală.

Primăria Păulești contribuie la acest proiect cu lucrări care constau în asfaltarea benzilor laterale dinspre DJ 155 (înspre pădurea Păulești) și DE 810 (înspre Buda) și va asigura iluminatul intersecției.

În acest sens, primăria a beneficiat de o sponsorizare din partea unei firme care are un complex de evenimente amplasat în apropierea unuia dintre drumuri, a mai precizat administrația locală în anunțul de pe Facebook.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...