fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

„Mami, tati, nu vreau mască de demon!”. Campanie anti Halloween lansată de un preot din Prahova

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Preotul paroh al bisericii din Pleașa, comuna Bucov, a lansat o campanie împotriva sărbătoririi Halloween în România.

Folosind sloganul „Mami, tati, nu vreau mască de demon!”, preotul Marius Gheorghe susține că își exprimă și în calitate de părinte îngrijorarea față de amploarea pe care a luat-o organizarea în tot mai multe unități de învățământ din România a unor serbări de Halloween.

 - Ziarul INCOMOD

”Creștinii nu sărbătoresc Halloween! Nu poți îmbrăca un înger, așa cum este un copil, în demon, vrăjitoare sau strigoi!

Ca tată de copii, dar și ca preot, îmi exprim și eu îngrijorarea, alături de numeroşi părinţi, elevi şi profesori din întreaga ţară faţă de organizarea în tot mai multe instituţii publice de învăţământ din România (de la grădiniţe până la liceu), a unor serbări de Halloween, o tradiţie care îşi are originea în adorarea păgână a spiritelor şi a unui zeu celtic al morţii, străină de cultura, credinţa şi spiritualitatea românească.

- Reclamă -

O manifestare, pentru că nu merită să fie numită sărbătoare, care în profunzime induce, fără sa realizam, multă frică în inimile nevinovate ale copiilor!

Este inadmisibil ca un om care crede în Dumnezeu, să participe la o manifestare păgână, a morții și a unor personaje fictive precum fantomele, vârcolaci, vampirii și altele lor. Cu atat mai mult, este inadmisibil sa ne ducem copiii la astfel de ,,petreceri”, uitând ca ei au nevoie de încurajare, de iubire, de frumos!” – a scris preotul Marius Gheorghe pe Facebook.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img