Scandal în Facultatea de Medicină după ce videoclipului unei manele a fost realizat printre rafturile de cărți ale bibliotecii.

Este scandal de proporţii la facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” după ce direcţiunea bibliotecii Universităţii  a acceptat filmarea videoclipului unei manele, printre rafturile de cărți.

Este vorba despre videoclipul celei mai recente piese a lui Carmen Șerban, care a fost filmat în biblioteca UMF „Carol Davila”. Observația a fost făcută de Daniel Cîrstoveanu, fiul medicului Cătălin Cîrstoveanu, care i-a transmis următorul mesaj plin de revoltă, unui alt doctor, Vasi Rădulescu, scrie click.ro.

„Acesta este un videoclip al unei manele. Este filmat în biblioteca mare din UMF Carol Davila, pe parchetul pe care au călcat cândva, George Emil Palade, Ion Cantacuzino, Prof. Gerota sau Victor Babeș. Aici s-a ajuns, la o asemenea prostituție pentru câteva mii de euro. Probabil, într-una dintre cele mai importante instituții academice din țară. eu, ca student, sunt profund dezamăgit, îmi va fi greu să mai intru la fel în bibliotecă. Nu mai spun că, l aunele cărți «pipăite» atât de tandru de doamna manelistă, noi nici nu avem acces. Sunt prea vechi și valoroase, iar noi suntem doar studenți, nu maneliști”, scrie studentul la medicină.

„Poate vă va amuza, poate vă va face greață. Aici am ajuns…Greață. Și iar n-am metoclopramid în casă. Aștept și eu o poziție oficială, dacă se poate. Nu știu de ce anume să tăgăduiesc pentru ca mesajul să ajungă la cine trebuie.”, conchide fiul celebrului cardiolog.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here