fbpx
sâmbătă, aprilie 27, 2024
spot_img

Mc Donalds din Gara de Nord, închis de ANPC

Citește Și

- Reclamă -

Restaurantul McDonalds din Gara de Nord din București a fost închis de ANPC, a anunțat șeful instituției, Horia Constantinescu, pe pagina sa de Facebook.

Localul a primit și o amendă contravențională de 50.000 lei, care să adaugă la măsura de oprire temporară a prestării de servicii până la remedierea deficiențelor și la propunerea de încetare a practicii comerciale incorecte.

”Restaurantul McDonalds din incinta Gării de Nord s-a odihnit vreo două zile.

- Reclamă -

L-au mângâiat colegii noștri până a adormit.

Când se trezește sperăm să se spele bine să își pună haine noi cu numere potrivite nu mai mici așa cum le-am găsit noi.

Adică acestui restaurant i-a fost suspendată activitatea până se aliniază celor mai înalte standarde așa cum la nivelul brandului ne așteptam să fie.

- Reclamă -

Mă bucur să văd că administratorii acestui punct de lucru se gândesc la sănătatea dumneavoastră și fac porțiile mai mici, chiar fără să vă spună.

Interesant este că niciodată abaterile legate de greutatea unui produs nu sunt în plus ci întotdeauna în minus.

Mă aștept ca, în toate restaurantele lor, să fie demarată o curățenie generală și o investigație legată de porții!

Până atunci obișnuiți-vă cu ideea că, această autoritate își face treaba, exact așa cum trebuie, indiferent de dimensiunea operatorul economic.”, a scris Horia Constantinescu pe Facebook.

Neregulile constatate la restaurantul McDonalds din Gara de Nord:

  • folosirea unui spațiu de depozitare cu frig/congelare supraaglomerat, astfel încât produsele depozitate în acest spatiu, nu se păstrează în stare de congelare, fiind decongelate
  • condiții igienico-sanitare neconforme în spațiul de producție: pereți cu plăci de faianță lipsă
  • folosirea unui spațiu de frig cu strat de gheață grosier pe pereții interni și ușa de deschidere, cu acumulare de impurități macroscopice
  • folosirea unor preparate culinare congelate ambalate cu data durabilității minimale depășită
  • păstrarea sosurilor folosite pentru diferitele preparate culinare, la temperatura de 37 grade C, înregistrată în momentul controlului, față de maximum 4 grade C, temperature de păstrarea a acestora conform reglementărilor
  • folosirea unor practice comerciale incorecte: constatarea unor discrepanțe între cantitățile declarate pentru diferite produse/preparate, și cele nete
  • folosirea unor coridoare/spații insalubre pentru aprovizionare, cu pereți murdari, tavan cu exfolieri de vopsea, pânze de păianjen, paviment murdar cu depuneri masive de mizerie
  • depozitarea în același spațiu, a ambalajelor secundare de transport și a produselor de panificație congelate.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut