fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Mihai Polițeanu: ”La vârful PNL s-au luat decizii de o ticăloșie maximă”

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Într-un interviu acordat Ziarului Incomod, Mihai Polițeanu, candidat la primăria Ploiești din partea Mișcarea noi, ploieștenii, a declarat că la vârful PNL au fost luate decizii ticăloase, dar conștiente, care i-au afectat grav pe ploieșteni.

Polițeanu vorbește despre două momente în care cei de la vârful PNL au luat decizii în defavoarea ploieștenilor.

”Sunt niște decizii luate la nivel politic, la nivelul vârfului PNL Prahova. O decizie privind termoficarea și o decizie privind canalizarea în Ploiești. În Ploiești avem patru cartiere și aproximativ 70 de străzi în care nu există canalizare, sau nu există branșare la canalizare. Asta înseamnă mii, poate peste 10.000 de ploieșteni care trăiesc într-un oraș din Uniunea Europeană, în secolul 21, fără canalizare, cu wc-ul în curte.

- Reclamă -

Oamenii aceștia puteau să aibă canalizarea, aproape toți, dacă în urmă cu doi ani și jumătate, Consiliul Local lua o decizie privind prelungirea actualului contract.

Doi ani au trecut de atunci, s-a blocat, pentru simplul fapt că există un interes de a aduce Hidro Prahova în Ploiești, care este societatea Consiliului Județean, s-a blocat până în 2025 când expiră contractual cu actualul operator.

Vor mai dura alți ani până se va pune problema introducerii de canalizare. A fost o decizie ticăloasă, bazată pe corupție. Oamenii aștia au decis că peste 10.000 de ploieșteni nu merită să aibă canalizare”, a spus Mihai Polițeanu

- Reclamă -

Ce altă decizie luată de PNL a afectat orașul, vezi mai jos:

Interviul face parte dintr-o serie de emisiuni care vizează alegerile din 2024, producții în care intervievați sunt candidați și lideri politici. Interviul integral îl poți vedea aici:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut