Ministerul de Interne solicită prelungirea votului după ora 21.00! MAI a transmis o notă Biroului Electoral Central prin care solicită prelungirea votului motivând că acesta este îngreunat de măsurile de protecție anti-Covid 19.

„Tinând cont de îngreunarea exercitării votului pentru respectarea măsurilor de protecţie sanitară, vă adresăm rugămintea să analizaţi şi să dispuneţi posibilitatea prelungirii votării după ora 21.00, acolo unde există persoane care aşteaptă în proximitatea localului secţiei de votare”, cere MAI, într-o notă semnată de secretarul de stat Gheorghe Sorescu și parafată de Raed Arafat, transmite Mediafax.

Peste 19 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi în secțiile de votare unde vor primi patru buletine de vot: pentru primar, consiliul local, președintele consiliului județean și membrii consiliului județean.

Alegerile de astăzi se desfăşoară în condiţii speciale din cauza pandemiei de Covid-19. Autorităţile au adoptat mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea bolii infecţioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here