Ministrul Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, a fost audiat în această dimineață la DNA după ce a fost acuzat de fostul secretar de stat Radu Cristescu din Guvernul PSD de ilegalități în alocarea unor fonduri către Consiliul Județean Satu Mare. Ion Ștefan a declarat pentru HotNews.ro că a mers de bunăvoie la DNA, ca să se pună la dispoziția anchetatorilor. “Sunt nevinovat, nu am făcut nimic ilegal, dar eu mă pun la dispoziție să se cerceteze și să se lămurească. Sunt dispus să renunț și la imunitate”, a susținut Ion Ștefan.

El a stat la DNA timp de aproximativ o oră.

Ion Ștefan a fost acuzat de fostul secretar de stat în Guvernul PSD Radu Cristescu, joi seară, la o emisiune la România TV, că i-a cerut premierului Ludovic Orban să scoată din fondul de rezervă al Guvernului 12 milioane de lei (2,5 milioane de euro) pentru o investiție în Satu Mare necesari pentru un spital, deși ar fi fost necesari pentru biblioteca din municipiu.
Cei doi au avut un schimb dur de replici, încheiat cu amenințări de depuneri de plângeri penale la DNA.
“Locul dumneavoastră este la pușcărie, domnule ministru!”, i-a spus Cristescu ministrului Dezvoltării, potrivit DC News. “Domnul Cristescu, mergem amândoi mâine la DNA. În viața mea nu m-am întâlnit cu cine spuneți dumneavoastră. Ne autodenunțăm amândoi”, a fost replica lui Ion Ștefan.
Sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here