Un băiat de 17 ani din București s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins la volan în stațiunea Sinaia, în noaptea de luni spre marți. 

Băiatul circula pe strada Eroilor, la ora 00.30. A văzut un echipaj de poliție și a tras brusc pe dreapta, stingând farurile.

“La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 00:30, în timp ce acționau pe linie rutieră pe strada Eroilor din stațiune, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia au observat un autoturism condus de un tânăr, care se deplasa pe strada Eroilor către Bulevardul Carol I.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul autoturismului a frânat brusc, a oprit pe partea dreaptă a părții carosabile și a stins farurile.

Cu ocazia legitimării șoferului și verificarilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că la volan se afla un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul București, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here