Cel mai urmărit mogul din România, Sebastian Ghiță, a apărut la Vaslui. Oamenii legii s-au deplasat la locuința pensionarei Eufrosina Popescu unde aflaseră că apăruse Ghiță. Din nefericire pentru polițiști nu era vorba de apariția fizică a lui Sebastian Ghiță.

Conform pensionarei Eufrosina, citată de un post local de televiziune, aceasta vroia să-i facă nepoțelului ei cartofi prăjiți. ”Și în momentul când am tăiat unul dintre cartofi, în miezul lui era domnu’ Ghiță. Minune, am strigat și am leșinat, bine că a venit vecina mea, tanti Cici, care mi-a dat cu apă pe față.”.

Întrebată cum și-a dat seama că fața din cartof era a lui Ghiță, femeia a replicat: ”Păi nu-l cunosc eu pe domnu Ghiță, săracu? Mă uit la Reteve de când s-a înființat postul. Și la Antena 3. Unei cumătre de-a mea i-a apărut într-o păstaie de mazăre acum vreo 4 ani fața lui domn’ Voiculescu, e niște forțe în familia noastră.”.

Acum garsoniera bătrânei din Vaslui a fost declarată studio onorific de către România TV, iar cartoful a fost pus la mare cinste într-un borcan pe mileul care stă pe televizor.

1 COMENTARIU

  1. […] Cel mai urmărit mogul din România, Sebastian Ghiță, a apărut la Vaslui. Oamenii legii s-au deplasat la locuința pensionarei Eufrosina Popescu unde aflaseră că apăruse Ghiță. Din nefericire pentru polițiști nu era vorba de apariția fizică a lui Sebastian Ghiță. Conform pensionarei Eufrosina, citată de un post local de televiziune, aceasta citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here