fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Mioara Roman s-a stins din viață la 83 de ani

Citește Și

- Reclamă -

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, primul premier după Revoluție. Aceasta s-a stins din viață la 83 de ani. 

Conform Antena3, Mioara Roman a decedat noaptea trecută, la azilul din Snagov unde era internată de câteva luni. Moartea sa a fost cauzată de un stop cardiorespirator. 

Fiica ei, Oana Roman, a făcut anunțul pe rețelele sociale. 

- Reclamă -

Mioara Roman a fost prima soție a lui Petre Roman, primul premier al româniei după Revoluție. Cei doi au împreună o fată, Oana Roman și au fost căsătoriți preț de trei decenii, divorțând în 2007. 

Profesoară de limbă și civilizație arabă, traducătoare și jurnalistă de radio, Mioara Roman a avut probleme grave de sănătate. Aceasta și-a petrecut ultimii ani din viață prin spitale și centre de recuperare. 

Mioara Roman, pe numele său de fată, Mioara Georgescu, suferea de o formă gravă de Parkinson și de o degenerare neurocognitivă, transmite Antena3. 

- Reclamă -

Fiica sa, Oana Roman, a decis să o interneze la un azil de lux din Snagov pentru a-i asigura îngrijirea constantă pe care o necesita. Mioara era vizitată des de fiica și nepoata sa. 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut