fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Noi restricții de circulație în Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Începând de astăzi, se execută lucrări pentru reabilitarea liniei de tramvai 102 la intersecția dintre Șoseaua Vestului și strada Malu Roșu. Din acest motiv, au fost puse noi restricții de circulație în zonă.

Citiți detalii în comunicatul de presă de mai jos:

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, informează cetățenii că, în perioada 14 – 30 aprilie 2016, se vor executa lucrări la calea de rulare și la suprastructura drumului în  intersecția Șoseaua Vestului cu strada Malu Roșu.
În scopul derulării cu rapiditate și în condiții de siguranță a lucrărilor sus menționate, circulația mijloacele de transport în comun, în intersecția sus amintită, va fi restricționată.
Reamintim că lucrările de reabilitare fac parte din obiectivul de investiții „Creșterea mobilității transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 102 cu lucrări vizând calea de rulare, stații cu peroane adaptate persoanelor cu dizabilități, material rulant, elemente de semnalizare și automatizare – etapa II: Intersecție Republicii – Bucla Vest”.
Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut