Tâlhăria s-a petrecut vineri noapte, în jurul orelor 22.30, pe o stradă din zona de sud a Ploieștiului. Bătrânica, în vârstă de 78 de ani, a fost acostată de un bărbat care a bătut-o cu bestialitate. Femeia a fost salvată de un taximetrist care a asistat la scenele cumplite.

Martorul povestește că femeia era ținută de către agresor cu capul la subraț, iar cu cealaltă mână o lovea în față.

”Femeia era plină de sânge. Am întrebat-o ce a pățit și mi-a spus că vrea să o omoare, că i-a băgat piciorul în piept, a trântit-o pe jos, i-a băgat ambele mâini în gură, a buzunărit-o, i-a băgat mâinile în sân, a luat-o la pumni”, a povestit taximetristul.

Bătrânica (FOTO) a fost trântită pe jos și bătută cu pumnii

 

 

 

 

 

 

 

 

Acesta i-a cerut socoteală agresorului, dar bărbatul i-a replicat că nu s-a întâmplat nimic, că o cunoaște pe femeie și că nu a vrut să facă altceva decât să o ajute, pentru că o găsise căzută pe jos.

”Nu l-am crezut pentru că îl văzusem pe el când dădea în ea. A vrut să plece, dar  am sunat la 112 și l-am ținut acolo până a venit poliția”, a explicat taximetristul

”Imediat echipele de polițiști s-au deplasat în zonă și au identificat și prins persoana bănuită de săvârșirea faptei. Din administrarea probatoriului, coroborat cu examinarea femeii în vârstă de 78 de ani de către un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Prahova polițiștii Secției nr. 4 Poliție Ploiești efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

3 COMENTARII

  1. Pentru ciumegii de milițieni şi procurori pare greu de dovedit ( inexistentă ) ,, tentativa de tâlhărie “, astfel cum reiese în mod clar din sesizarea / declarațiile victimei ! Aşa că , mai simplu şi puțin ,, costisitor ” pentru ei ,, o încadrează ” ( fapta ) doar la cea de loviri şi alte violențe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here