fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

O femeie a primit despăgubiri în instanță, după ce a căzut și și-a rupt mâna într-un magazin Kaufland

Citește Și

- Reclamă -

O femeie a câștigat despăgubiri după ce a alunecat într-un magazin Kaufland și și-a rupt mâna. Incidentul s-a petrecut în aprilie 2019, iar luni instanța a decis definitiv că lanțul de magazine trebuie să-i plătească despăgubiri femeii din Iași.

Compania Kaufland a fost obligată de judecătorii ieşeni să-i achite femeii 15.000 de lei, ca despăgubiri. Suma acordată de magistraţi este situată între pretenţiile ieşencei şi oferta maximă a Kaufland, scrie Ziarul de Iași.

- Reclamă -

Femeia a alunecat pe o pată de ulei nesemnalizată, situată în dreptul raionului de legume-fructe, a căzut și s-a lovit la mâna dreaptă.

A stat cu ghips șase săptămâni, explicând că în acest timp nu a putut munci la serviciu și nici nu și-a putut îngriji tatăl bolnav.

La o lună de la incident, Kaufland i-a oferit femeii o despăgubire de 10.000 lei, dar aceasta a refuzat oferta și s-a adresat instanței, mai scrie sursa citată.

- Reclamă -

Inițial, femeia a solicitat despăgubiri materiale în sumă de 3.500 lei şi daune morale de 20.000 lei. Magistraţii au considerat că pot fi demonstrate doar pretenţii materiale de 1.397 lei și daune morale în sumă de 15.000 lei.

Ultima cale de atac a fost epuizată luni, când Curtea de Apel a respins recursul înaintat de Kaufland, menţinând sentinţa iniţială.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO PODCAST De ce facem lucruri după școală?

Un nou episod din podcast-ul Ziarului Incomod aduce discuții despre activitățile extrașcolare. Deși elevii își ocupă majoritatea timpului la...
Sari la conținut