O femeie din localitatea Gornet Cricov a chemat salvarea pentru fiul ei de 16 ani, susținând că acesta a fost agresat de poliști, cu o zi înainte. 

Băiatul fusese chemat la secția de poliție cu o zi înainte, după un conflict pe care îl avusese la școală, cu un coleg. Potrivit unor surse, băiatul din Gornet ar fi un copil problemă.

IPJ Prahova a anunțat începerea unei anchete interne.

“În cursul zilei de azi, o femeie din comuna Gornet Cricov a solicitat intervenția unui echipaj medical, întrucât, fiul acesteia, în vârstă de 16 ani, ar fi fost agresat de către polițiști.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă, care, din primele verificări, a constatat faptul că, la data de 17 martie a.c., minorul în cauză a fost invitat la sediul unității de poliție în vederea consilierii acestuia, cu privire la un conflict pe care l-ar fi avut cu un alt coleg, în incinta unei unități de învățământ.

Față de aspectele sesizate, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a dispus efectuarea de verificări prin interediul Biroului Control Intern, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here