fbpx
joi, iunie 1, 2023

O grupare de români a înșelat peste 200 de persoane din străinătate

Citește Și

- Advertisement -
O grupare de români a înșelat peste 200 de persoane din Italia, Spania, Norvegia, Olanda şi Belgia prin vânzare online de bunuri în valoare de 450.000 de euro, pe care nu le dețineau în realitate.

Astfel, au fost efectuate șase percheziții domiciliare de către procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, în Bucureşti şi în judeţele Cluj, Vâlcea şi Ilfov, la persoane ce au săvârşit infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat, fraudă informatică cu consecinţe deosebit de grave, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi spălare a banilor.

Membrii acestei grupări au postat anunţuri fictive pe mai multe site-uri de vânzări online, oferind bunuri pe care nu le deţineau în realitate. Aceștia au reușit astfel să acceseze fără drept conturile unor comercianţi online, sumele de bani fiind plătite de către persoanele înșelate în conturile membrilor grupului infracţional organizat.

- Advertisement -

La sediul DIIOCT – Serviciul Teritorial Piteşti au fost conduse pentru audieri 28 de persoane bănuite că sunt implicate în aceste activităţi infracţionale.

Sursă: G4Media

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta